Hyresrättsförsäkring bakgrund
Hyresrättsförsäkring logo

Hedvig hyresrättsförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra hyresrättsförsäkring till din lägenhet så är Hedvig ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Hedvig

Hedvig hyresrättsförsäkring ger dig ett omfattande skydd för din bostad och dina tillhörigheter. Med gratis drulleförsäkring och personlig service direkt i Hedvig-appen kan du känna dig trygg i alla situationer. Oavsett om det handlar om vattenskador, brand, stöld eller oväder, får du snabb och enkel hjälp samt ersättning för eventuella skador. Välj Hedvig för ett pålitligt och skräddarsytt försäkringsskydd för din hyresrätt.

  • Hedvig hyresrättsförsäkring

Vad som erbjuds

När du väljer en hyresrättsförsäkring hos Hedvig får du en mängd fördelar och omfattande skydd för både din bostad och dina ägodelar. En av de unika fördelarna är att du får drulleförsäkring utan extra kostnad, vilket ger extra trygghet för plötsliga och oförutsedda händelser. Dessutom inkluderas en reseförsäkring, så oavsett om du är hemma eller på resande fot är du väl skyddad.

Hemförsäkringen anpassas specifikt för din hyresrätt och täcker skador orsakade av vattenläckor, brand, stöld och oväder. Vid exempelvis vattenläckor från tvättmaskinen eller kylskåpet får du ersättning för de skadade sakerna. Vid överfallssituationer kan du även få ersättning och vid behov hjälp från Hedvigs serviceteam. De erbjuder snabb och personlig service direkt i Hedvig-appen, där mindre skador ofta kan lösas snabbt och enkelt.

Med en hyresrättsförsäkring hos Hedvig kan du känna dig trygg och skyddad i din bostad. Du får ersättning för skador och stöld av dina ägodelar både hemma och på resan. Dessutom erbjuder försäkringen ett ansvarsskydd som täcker kostnader för skador du eventuellt orsakar andra. Med Hedvig får du inte bara omfattande skydd, utan även personlig service och snabb hjälp när du behöver det som mest.

Skaffa hyresrättsförsäkring hos Hedvig

Så tecknar du hyresrättsförsäkring hos Hedvig

1. Gå till hemsidan

Ange uppgifter om dig själv och din lägenhet på Hedvigs hemsida för att se pris.

2. Läs villkor

Läs igenom villkor så du förstår vad som ingår i försäkringen och vad självriskerna är.

3. Teckna online

Om allt är i sin ordning så är det bara att beställa och välja startdatum för försäkringen.

Omdöme av Hedvigs hyresrättsförsäkring

hyresrättsförsäkring bakgrund

Intresserad av Hedvig?

SE ERBJUDANDEN