Hyresrättsförsäkring bakgrund
Hyresrättsförsäkring logo

Gofido hyresrättsförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra hyresrättsförsäkring till din lägenhet så är Gofido ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Gofido

Gofido hyresrättsförsäkring ger dig ett skräddarsytt skydd för ditt hem, dina ägodelar och din trygghet. Med en anpassningsbar försäkring kan du välja vad som ska inkluderas och betala för det du faktiskt behöver. Dessutom erbjuder Gofido ett unikt överfallsskydd för personer under 26 år, vilket gör dem till ett bra val för att känna sig trygg i vardagen.

  • Gofido hyresrättsförsäkring

Vad som erbjuds

Detta får du av en hyresrättsförsäkring hos Gofido. Med Gofidos hyresrättsförsäkring får du ett skräddarsytt skydd för ditt hem och dina ägodelar. Du kan anpassa försäkringen efter dina behov och välja vilka saker som ska inkluderas. Oavsett om det är skador på din hyresrätt, stöld av dina ägodelar eller behovet av reseskydd, så kan du lita på att Gofido har dig täckt.

En av fördelarna med Gofidos hyresrättsförsäkring är att den ger ett överfallsskydd för personer under 26 år. Detta innebär att om du skulle råka ut för en misshandel eller ett sexualbrott, kan du få ersättning. Dessutom kan du lägga till allrisktillägg för att få ett utökat skydd för dina ägodelar, även om du själv skulle orsaka en olycka.

Utöver det grundläggande skyddet för ditt hem och dina ägodelar ingår även reseskydd i Gofidos hyresrättsförsäkring. Under en resa får du skydd i hela världen i 30 dagar, vilket inkluderar ersättning vid sjukdom, stöld eller skador på dina saker samt vid eventuella olyckor. Om du vill ha ett extra skydd kan du lägga till restrubbelförsäkring för att vara ännu mer trygg på resan.

Skaffa hyresrättsförsäkring hos Gofido

Så tecknar du hyresrättsförsäkring hos Gofido

1. Gå till hemsidan

Ange uppgifter om dig själv och din lägenhet på Gofidos hemsida för att se pris.

2. Läs villkor

Läs igenom villkor så du förstår vad som ingår i försäkringen och vad självriskerna är.

3. Teckna online

Om allt är i sin ordning så är det bara att beställa och välja startdatum för försäkringen.

Omdöme av Gofidos hyresrättsförsäkring

hyresrättsförsäkring bakgrund

Intresserad av Gofido?

SE ERBJUDANDEN