Hyresrättsförsäkring bakgrund
Hyresrättsförsäkring logo

ICA Försäkring hyresrättsförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra hyresrättsförsäkring till din lägenhet så är ICA Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med ICA Försäkring

ICA hyresrättsförsäkring ger dig ett omfattande skydd för ditt hem och dina ägodelar till ett konkurrenskraftigt pris. Med förmåner som 60 dagars reseskydd, ersättning för förstörd mat och upp till 50 000 kr i cykelersättning får du trygghet i vardagen. Dessutom kan du som ICA-stammis få bonuspoäng och en extra årlig bonusutbetalning. Välj ICA för en hyresrättsförsäkring som ger dig både förmåner och pålitligt skydd.

  • ICA Försäkring hyresrättsförsäkring

Vad som erbjuds

När du väljer en hyresrättsförsäkring hos ICA får du tillgång till en omfattande och pålitlig försäkring som ger dig trygghet för ditt hem och dina ägodelar. Med det omfattande grundskyddet, rankat som det bästa av Konsumenternas Försäkringsbyrå, kan du känna dig säker i din vardag. Utöver det grundläggande skyddet inkluderar ICA hyresrättsförsäkring en rad fördelar som gör den ännu mer attraktiv.

För det första erbjuds du 60 dagars reseskydd, vilket ger dig extra trygghet under dina resor. Dessutom kan du få ersättning på upp till 5 000 kr i presentkort på ICA om din kyl eller frys går sönder och förstör din mat. För cykelägare inkluderas även upp till 50 000 kr i ersättning för cykelskador. En annan fördel är att du som ICA-stammis kan tjäna poäng på hela försäkringskostnaden.

Slutligen, genom att välja till ICA:s Pluspaket får du ytterligare fördelar som Rese Plus och Hem Plus, vilket inkluderar fördubblad maxersättning och ingen självrisk för reseskador. Så välj en hyresrättsförsäkring hos ICA för ett omfattande skydd, förmåner och trygghet för ditt hem och dina ägodelar.

Skaffa hyresrättsförsäkring hos ICA Försäkring

Så tecknar du hyresrättsförsäkring hos ICA Försäkring

1. Gå till hemsidan

Ange uppgifter om dig själv och din lägenhet på ICA Försäkrings hemsida för att se pris.

2. Läs villkor

Läs igenom villkor så du förstår vad som ingår i försäkringen och vad självriskerna är.

3. Teckna online

Om allt är i sin ordning så är det bara att beställa och välja startdatum för försäkringen.

Omdöme av ICA Försäkrings hyresrättsförsäkring

hyresrättsförsäkring bakgrund

Intresserad av ICA Försäkring?

SE ERBJUDANDEN