Hyresrättsförsäkring bakgrund
Hyresrättsförsäkring logo

Sensor Försäkring hyresrättsförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra hyresrättsförsäkring till din lägenhet så är Sensor Försäkring ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Sensor Försäkring

Sensor Försäkrings hyresrättsförsäkring ger dig omfattande skydd för både dig, din familj och ditt hem. Med ett starkt grundskydd som täcker skador på din egendom, inklusive inbrott, brand och vattenskador, samt möjligheten att få ersättning för kostnader relaterade till sjukvård och resor under resor utanför bostadsorten, erbjuder Sensor Försäkring en trygg lösning för oväntade händelser. Dessutom inkluderar försäkringen ett unikt överfallsskydd som ger dig ersättning vid personskador till följd av uppsåtligt fysiskt våld. Med Sensor Försäkrings hyresrättsförsäkring kan du känna dig säker och skyddad i ditt hem.

  • Sensor Försäkring hyresrättsförsäkring

Vad som erbjuds

När du väljer en hyresrättsförsäkring hos Sensor Försäkring får du ett omfattande skydd som ger dig trygghet och säkerhet för både dig och ditt hem. Försäkringen inkluderar ett starkt grundskydd som täcker skador och förluster på din egendom. Oavsett om det handlar om inbrott, brand, vattenskador eller skador på vitvaror som kyl och frys, kan du vara lugn i vetskapen om att du kommer att få ersättning för dina förluster. Det högsta ersättningsbeloppet för lösöret är det belopp du väljer, med en minimigräns på 1 000 000 kr.

En annan fördel med Sensor Försäkrings hyresrättsförsäkring är det inkluderade reseskyddet. När du övernattar utanför din bostadsort gäller reseskyddet för resor inom Norden och under de första 45 dagarna av en resa utanför Norden. Det ger dig ersättning för sjukvårdskostnader, medicin och resor om du drabbas av akut sjukdom eller olycksfall. Dessutom omfattar reseskyddet även möjligheten att få ersättning för hemresa till Sverige om det inträffar något allvarligt hemma.

Utöver det omfattande grundskyddet erbjuder Sensor Försäkring även andra viktiga förmåner. Försäkringen inkluderar rättsskydd, vilket innebär att du får ekonomiskt stöd om du hamnar i en tvist som kan prövas i allmän domstol. Sensor Försäkring kan ersätta ombuds- och rättegångskostnader och även motpartens kostnader om du förlorar tvisten. Dessutom inkluderar försäkringen ett ansvarsskydd som skyddar dig om du krävs på skadestånd. Sensor Försäkring utreder din eventuella skadeståndsskyldighet och kan ersätta rättegångs- och skadeståndskostnader upp till 5 000 000 kr per försäkringsår och skada. Slutligen erbjuder försäkringen ett unikt överfallsskydd som ger dig ersättning vid personskada upp till 1 000 000 kr om du utsätts för uppsåtligt fysiskt våld, såsom misshandel eller sexuella övergrepp.

Skaffa hyresrättsförsäkring hos Sensor Försäkring

Så tecknar du hyresrättsförsäkring hos Sensor Försäkring

1. Gå till hemsidan

Ange uppgifter om dig själv och din lägenhet på Sensor Försäkrings hemsida för att se pris.

2. Läs villkor

Läs igenom villkor så du förstår vad som ingår i försäkringen och vad självriskerna är.

3. Teckna online

Om allt är i sin ordning så är det bara att beställa och välja startdatum för försäkringen.

Omdöme av Sensor Försäkrings hyresrättsförsäkring

hyresrättsförsäkring bakgrund

Intresserad av Sensor Försäkring?

SE ERBJUDANDEN