Hyresrättsförsäkring bakgrund
Hyresrättsförsäkring logo

Gjensidige hyresrättsförsäkring


För dig som letar efter en billig och bra hyresrättsförsäkring till din lägenhet så är Gjensidige ett mycket bra val att överväga.

Det bästa med Gjensidige

Gjensidige hyresrättsförsäkring ger ett omfattande skydd för ditt hem, dina ägodelar och dig själv. Med fast pris i 3 år och ersättning upp till 1 500 000 kr kan du känna dig trygg mot inbrott, brand- och vattenskador. Dessutom ingår en topprankad reseförsäkring som täcker dig i upp till 45 dagar. Gjensidige erbjuder det skydd du behöver för din hyresrätt utan att kompromissa på kvalitet och service.

  • Gjensidige hyresrättsförsäkring

Vad som erbjuds

När du väljer en hyresrättsförsäkring hos Gjensidige får du en omfattande försäkring som skyddar ditt hem och dina ägodelar. Med fast pris i 3 år kan du känna dig trygg och undvika oro för eventuella prishöjningar. Försäkringen ger dig ett brett skydd mot inbrott, brand- och vattenskador, med ersättning upp till 1 500 000 kr för dina saker.

En av fördelarna med Gjensidige hyresrättsförsäkring är att den även inkluderar ett reseskydd i upp till 45 dagar. Detta betyder att du och din familj kan njuta av privatresor över hela världen med trygghet, då vårdkostnader betalas utan beloppsbegränsning. Dessutom erbjuder försäkringen ett ansvarsskydd som kan vara ovärderligt om du blir krävd på skadestånd.

Gjensidige hyresrättsförsäkring ger dig också möjlighet att välja mellan olika nivåer av skydd, så att du kan anpassa försäkringen efter dina behov. Oavsett om du väljer Plus, Lagom eller Bas, kan du lita på att Gjensidige kommer att finnas där för att skydda dig och dina ägodelar. Med deras pålitliga service och omfattande försäkringsskydd kan du känna dig trygg i din hyresrätt.

Skaffa hyresrättsförsäkring hos Gjensidige

Så tecknar du hyresrättsförsäkring hos Gjensidige

1. Gå till hemsidan

Ange uppgifter om dig själv och din lägenhet på Gjensidiges hemsida för att se pris.

2. Läs villkor

Läs igenom villkor så du förstår vad som ingår i försäkringen och vad självriskerna är.

3. Teckna online

Om allt är i sin ordning så är det bara att beställa och välja startdatum för försäkringen.

Omdöme av Gjensidiges hyresrättsförsäkring

hyresrättsförsäkring bakgrund

Intresserad av Gjensidige?

SE ERBJUDANDEN